De Paști, oficialilor de la Chișinău le este INTERZISĂ intrarea în Transnistria

28 aprilie 2013
Oficialii de la Chişinău au interdicţie să intre în regiunea transnistreană în perioada sărbătorilor pascale. Tiraspolul a întocmit o listă a celor care nu au dreptul de a circula în stâng a Nistrului.

Scrisoarea în care se anunţă despre această interdicţie a fost transmisă Chişinăului la o zi după întrevederea vicepremierului pentru Reintegrare, Eugen Carpov, cu reprezentantul Tiraspolului la negocieri, Nina Ştanski. La această întrevedere, cei doi au convenit că cetăţenii de pe ambele maluri ale Nistrului vor putea circula liber de sărbători.

Problema a fost deja discutată atât cu Tiraspolul, cât şi cu reprezentanţii OSCE, care dezaprobă astfel de iniţiative. Autorităţile de la Chişinău speră ca Tiraspol îşi va revizui decizia.

"Am solicitat celor de la Tiraspol să revină la normalitate şi să nu impună aspecte politice asupra unor sărbători. Aceste liste, chiar dacă le-am solicitat din curiozitate, nu au fost prezentat", a comunicat vicepremierul pentru Reintegrare, Eugen Carpov, pentru PublikaTV

1 comentarii:

Anonim spunea...

daaaa. corect. acuma cei de la Tiraspol vor cere alte milioane de euro si dolari pentru continuarea masurilor de incredere =))
dati-le bani nebunilor! cei de pe la guvern, onu, osce, ue. duceti-le bani sa isi faca de cap si sa va dea afara cand vor muschii lor =))

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: