Drapelul Rusiei arborat pe toate clădirile administrative din Transnistria

28 august 2012
Autorităţile separatiste din stânga Nistrului doresc să arboreze pe clădirile administrative steagul Federaţiei Ruse. Anunţul se conţine într-un mesaj de felicitare al pretinsului ministru de externe de la Tiraspol Nina Ştanski, expediat ministrului de Externe, Serghei Lavrov, cu ocazia zilei drapelului Federaţiei Ruse, scrie 24h.md

„Cu câțiva ani în urmă, Evghenii Șevciuk a venit o inițiativă care prevedea arborarea tricolorului rus alături de drapelul nostru pe clădirile administrative. Noi considerăm că inițiativa nu și-a pierdut relevanța şi sperăm ca în viitorul apropiat, acesta să fie arborat”, spune Ştanski.

„În Transnistria se percepe cu entuziasm procesele de integrare care au loc în CSI. Suntem încrezători că în cadrul procesului de integrare Euroasiatică Rusia îşi va consolida statul de putere mondială. Transnistria este strâns legată de Federaţia Rusă, astfel steagul acesta este apreciat şi onorat pe meleagurile noastre. El este pentru noi un simbol al păcii şi frăţiei noastre”, se mai arată în mesaj.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: