Dosarele pentru admiterea la studii în România pot fi depuse de luni, la Cahul, Chişinău şi Bălţi

21 iulie 2012


De luni, 23 iulie, tinerii din Republica Moldova, care doresc să-şi continue studiile în instituţiile de învăţămînt din România, vor putea depune dosarele de admitere. Comisia mixtă de preselecţie a candidaţilor îşi va începe activitatea la Cahul, acolo unde se va afla la 23 şi 24 iulie, informează MOLDPRES.

Ambasada României în R. Moldova a anunţat astăzi că, în perioada 25 la 28 iulie, Comisia se va afla la Chişinău. Între 29 iulie şi 1 august Comisia de preselecţie a candidaţilor îşi va desfăşura activitatea în oraşul Bălţi şi va continua recepţionarea dosarelor tinerilor care vor să-şi continue studiile în România.

Potrivit Ministerului Educaţiei al Republicii Moldova, pentru anul academic 2012-2013, Guvernul României oferă cetăţenilor moldoveni 5 mii de burse de studii.

Metodologia de şcolarizare, care conţine lista actelor necesare pentru depunere, repartizarea pe specialităţi şi instituţii de învăţămînt poate fi accesată pe pagina electronică a Ministerelor Educaţiei de la Chişinău şi Bucureşti, www.edu.md şi www.edu.ro şi pe cea a Ambasadei României la Chişinău, chisinau.mae.ro.ile, notează MOLDPRES.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: