Studenţii basarabeni fugăriți de jandarmii români pentru că au încins hora Unirii

27 martie 2011

(video) Hora Unirii la București: Studenţi basarabeni, fugăriți de jandarmii români
Peste o sută de studenţi basarabeni au blocat pentru un minut una dintre cele mai mari intersecţii din București. Tinerii au dansat Hora Unirii spre mirarea şoferilor care, deşi aveau verde, nu puteau sa treacă.



Flash mob-ul a fost organizat de Asociaţia Studenţilor Basarabeni pentru a marca împlinirea a 93 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. În cîteva minute însă, studenții au fost fugăriți de jandarmii români pentru că au blocat circulația rutieră. Potrivit martorilor, niciun tânăr nu a fost reținut.

La Chișinău unii sărbătoresc, iar alții protestează. În timp ce mai mulți tineri din Moldova și România au depus de dimineață flori la mormintele celor care au votat actul de unire, câţiva membri ai Partidului „Patrioţii Moldovei” au protestat în centrul Capitalei. Aceștia susțin că în 1918, la 27 martie, Moldova a fost cotropită de România Regală, transmite publika.md.



SURSA: UNIMEDIA

2 comentarii:

Anonim spunea...

cea mai naspa meserie, e la jandarmerie,
iar pe noi ne doare'n basca, de politia Moldo-Romaneasca...

Anonim spunea...

ma.. fratiilor dar de ce trebuia sa faceti asta in centrul strazii? nu se putea intr-un parc? doar stiti bine ce aglomeratie infernala este in Bucuresti!!!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: