Ziua Națională a României, sărbatorită alaturi de Clubul Românilor de la UBC

29 noiembrie 2010

Clubul de Romani de la University of British Columbia din Vancouver organizeaza miercuri, 1 decembrie, in Salile 214-216 in Student Union Building la UBC (6138 Student Union Boulevard), de la ora 18:30, un eveniment de marcare a Zilei Nationale a Romaniei, transmite Romanian Global News, care citeaza Centrul Comunitar Romanesc din British Columbia.

Evenimentul va include momente artistice, dansuri populare traditionale, poezi romanesti si prajituri romanesti. Seara va fi incheiata cu muzica pregatite de LiME Productions djs. Intrarea este gratis, dar donatiile sunt incurajate. Programul include: dansuri populare cu grupul "The Carpathians", poezii romanesti recitate de Teo Dobre, o schita de I.L. Caragiale, oprezenteare scurta despre istoria si cultura Romaniei, dans cu LiME Productions djs, prajituri pregatite de Transylvanian Traditions Bakery (incluzand tort Dobos, Cozonac and Kurtos Colac).
Evenimentul a fost facut posibil de catre urmatori sponsori: Transylvanian Traditions Bakery, Vancouver.ro, and LiME Productions.

1 comentarii:

Anonim spunea...

my dear UBC :))

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: