TOP 7 cele mai stupide morți ale unor personaje celebre!

26 februarie 2010



1. Attila Hunul::


Una dintre cele mai negre prezente din istoria, Attila si-a condus armata catre glorie in Asia din Mongolia pana la marginea Imperiului Rus. Hunii au facut ravagii - au parjolit si distrus sate intregi in drumul lor spre dominatie totala.
Cum a murit? I-a sangerat nasul in noaptea nuntii.
In 453 AD, Atilla s-a insurat cu o fata tanara pe nume Ildico. In ciuda reputatiei sale de luptator feroce, cand venea vorbea de banchet, Attila manca si bea putin. In seara nuntii a facut exces si s-a indopat cu bautura si mancare. In timpul noptii a inceput sa-i sangereze nasul, dar Attila era prea beat sa observe. A murit inecat in propriul sange.
2. Tycho Brahe:
Un important astronom danez din secolul 16. Cercetarile sale i-au permis lui Isaac Newton sa descopere teoria gravitatiei.
Cum a murit? N-a ajuns la timp la baie!
In secolul 16, era considerata o insulta sa pleci de la masa in timpul banchetului. Brahe era recunoscut ca un mare bautor cu probleme la vezica. N-a ajuns la baie inainte sa inceapa banchetul, dar nici nu s-a abtinut de la bautura. Pentru ca era prea politicos sa se ridice de la masa, lui Brahe i-a explodat vezica. A murit 11 zile mai tarziu in chinuri groaznice.
3. Horace Wells
Pionier al anesteziei in anii 1840.

Cum a murit? S-a sinucis cu anestezice

In timp ce experimenta folosirea a diferite gaze ce ar ajuta la anestezie, Wells a devenit dependent de cloroform. In 1848 a fost arestat pentru ca aruncat acid sulfuric peste doua femei. Intr-o scrisoare redactata in inchisoare a dat vina pe cloroform pentru problemele sale. Patru zile mai tarziu a fost gasit mort in celula. S-a anesteziat cu cloroform si si-a taiat femurul cu o lama.

4. Francis Bacon:
Una dintre cele mai influente minti ale secolului 16. Filozof, scriitor, om de stiinta, despre Bacon se zvoneste chiar ca ar fi scris cateva din piesele lui Shakespeare.



Cum a murit? Indesand zapada intr-o gaina!

Intr-o dupa-amiaza din 1626, Bacon urmarea o furtuna de zapada si a fost lovit de ideea ca poate zapada ar putea fi folosita pentru a conserva carne in acelasi mod in care sarea era folosita. Bacon a cumparat o gaina, a ucis-o si apoi a incercat sa o umple de zapada. Gaina n-a inghetat, in schimb Bacon a murit de pneumonie.

5. Jerome Irving Rodale:
Parintele spiritual al miscarii pentru mancarea organica si creator al trustului de presa Rodale.


Cum a murit? In timpul unui show de televiziune!

Rodale s-a laudat toata viata ca va trai pana la 100 de ani doar daca "nu ma va strivi un taximetrist dependent de zahar". A murit insa la 72 de ani. Un atac de cord l-a ucis in timp ce participa la inregistrarea unui talk-show. Emisiunea n-a fost difuzata niciodata.
6. Eschil
Dramaturg grec cu 500 de ani inainte de Hristos. Multi istorici il considera parintele tragediei grecesti.
Cum a murit? Un vultur i-a scapat o testoasa in cap!
Legenda spune ca testoasele erau ridicate de vulturi, care pentru a le putea manca le dadeau drumul de la inaltime sperand sa le sparga carapacea de stanci. Unul dintre vulturi l-a confundat pe Eschil cu o stanca (pentru ca era chel) si i-a aruncat lui in cap testoasa!
7. Jim Fixx:
Autorul best-seller-ului "Cartea completa a alergarii" ce a pornit nebunia joggingului in anii 70.
Cum a murit? A facut atac de cord .... in timp ce facea jogging!
Fixx a plecat in obisnuita sa cursa de dimineata cand a fost doborit de un masiv atac de cord. Investigatiile legistilor au aratat ca arterele coronariene erau blocate in proportie de 70, 80 si 99%.
N-a prins topul, dar merita o mențiune: 
Dansatoarea Isadora Duncan a murit cu gatul rupt in timp ce-si conducea decapotabila. Esarfa ei era atat de lunga incat s-a prins in roata din spate a masinii si a strangulat-o pe Isadora.

3 comentarii:

LIBER V(_) spunea...

știu că-i de jale, dar oricum e amuzant ))

Oleg Cucos spunea...

cazul nementionat ii tare..

Tina spunea...

Am si eu o intrebare: Cum e posibil ca articolul (pe care l-am citit mai demult, nu stiu pe ce site, cu aceleasi cuvinte) sa fie publicat pe 26 februarie 2013, iar comentariile sa fie din 30 septembrie 2010??? Or ati reinoit articolul, or nu vad eu bine...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: