Taxiuri pe post de dubițe în noaptea de 7 aprilie 2009

9 aprilie 2010
Nu știu, poate permite legea așa ceva sau poate nu, dar mie de exemplu, mi se pare anormal și rușinos să duci reținuții la secții cu mașina de taxi. Plus nu cred că cei din Fulger au achitat 25-30 lei pentru transport. Deci rămâne să presupunem că în contextul în care 75% din firmele de taxi din Chișinău aparțin lui Oleg Voronin, mașinile puteau fi puse la dispoziție celor din Fulger.
autor: Farul din Bălți

6 comentarii:

Andrei Cebotari spunea...

CULMEA !!!!
Unde s-a mai văzut aşa mizerie de oameni ? Două hecatare de pământ şi un pumn de oameni...şi din acest pumn câte mizerii se găesesc,,,cu cine fraţilor trăim sub un cer?
Îngrozitor...acuma îmi dau seama ce a seară nebună şi plină de sânge a fost pe 07.04.09 [

Viorel spunea...

Ca cineva a pus la dispozitie taxiuri politistilor este o presupunere lipsita de logica. Oricare taximetrist in acele circumstante era sa transporteze si cadavre si inca sa le ingroape de frica. Printre altele, Dragos daca doresti pot sa-ti dau codul embed la imaginile video de pe care sunt aceste capturi de imagine si sa plasezi video integral.

Viorel spunea...

Apropo - cred ca nu in aceste circumstante, dar totusi legea permite politiei a folosi transportul public si in cazuri de extrema necesitate chear si cel privat in scopuri de serviciu. Dar cred ca nu acesta era cazul.
Ei si deoarece zici ca esti invinuit de extremism, sa nu ramin in urma de tine am sa-ti mai spun ceva din aceiasi opera. Mai fratilor, cei din imagini care furau, devastau,umblau beti si urlau aiurea felurite prostii nu politia, ci noi trebuia sa le desbatem riturile acolo pe loc, sa le spargem capurile de bordura si sa-i fugarim cu picioarele in fund din piata. Stii de ce ? Pentru ca din cauza acestora a avut si are de suferit imaginea celora care intr-adevar luptau si lupta in continuare pentru valorile democratice, nu pentru un calculator sau alt rahat de genul asta care a fost furat atunci.

Dragoș Galbur spunea...

Viorel, chiar iti voi fi recunoscator daca-mi dai codurile, chiar vreau toate sa le bag aici.

D-re ce-ai scris, sunt de acord, doar ca indiferent de ce faceau acei tineri atunci seara, nu trebuia nimeni sa moara.

Viorel spunea...

Sunt de acord ca nimeni nu rebuia sa moara in acea zi, mai ales Boboc. Am facut o analiza referitor la actiunile lui Boboc din acea noapte - cred ca azi o voi publica cu fotografii cu tot - ai sa vezi ca acest Boboc nici macar nu a participat la violente, devastari sau furturi si din comportament se vede, ca acesta era treaz- omul pur si simplu "casca gura pe piata". Regretabil ca si-a pierdut viata din cauza ca un idiot l-a lovit cu piciorul. Zic idiot din motiv, ca acest prost cred ca pina la sfirsitul vietii va fi urmarit de umbra faptei pe care a comis-o. In orice caz stii si singur, ca chear daca nu va fi pedepsit de justitie mai este si puterea divina.
Referitor la coduri - trimite-mi un mail cu linkurile care te intereseaza si inapoi i-ti trimit codurile. email sargatagas@yahoo.com

DiXoPE spunea...

"omul pur si simplu"
Ага))) Только при этом у него было две судимости и он торговал наркотой))) А ему вручают высшую гос награду))) КОнечно, молитесь и дальше, что какието идиоты его убили. Возможно даже ктото из тогдашней опозиции!

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: