Hackerii români: Ne-am săturat să vedem cum nişte «gunoaie» ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră

16 aprilie 2010
Hackerii români au spart site-ul ziarului Daily Telegraph, unul dintre cele mai mari din Marea Britanie. Pe site-ul publicaţiei a fost publicat un mesaj în limba română, în care presei din Marea Britanie i se cere să facă distincţia între români şi ţigani.

Câteva secţiuni ale variantei online a site-ului Daily Telegraph au fost sparte de hackeri români, care au afişat, în loc de paginile obişnuite, un mesaj în limba română, care reproşează publicaţiei modul tendenţios în care sunt prezentaţi românii în presa britanică (vezi foto mai jos), informează guardian.co.uk. Paginile “Short Breaks” si Wine And Dine sunt, in prezent, dezafectate.


“Ne-am săturat să vedem cum nişte «gunoaie» ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reală, şi numindu-ne «romanian gypsies» difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear. Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!”, se precizează în mesajul care poartă titlul R.N.S. – Romanian National Security şi este semnat “România”. Hackerii români au adăugat şi un post scriptum, de data asta în limba engleză: “Guess what, gypsies aren’t romanians, morons” (“Ia ghiciţi! Ţiganii nu sunt români, cretinilor!” – n.r.).


Varianta online a Daily Telegraph a căzut victimă unui atac informatic şi în martie 2009, când adresele de email ale cititorilor înregistraţi au fost publicate pe site. Vinovatul de atunci ar fi fost tot un român, susţine ziarul Guardian.





Autor: Dan Odagiu / Cotidianul.ro

2 comentarii:

Basarabeanu A. spunea...

Bravo băieților! Demult deja trebuie să acționăm contra celor care ne fac țigani = hoți, traficanți, curve ș.a.m.d.
Trebuie mai des să le amintim acestor ”prea civilizați” că sunt niște inculți care se dau drept buricul pământului. În lumea modernă trebuie să dai din coare și să lupți pentru identitatea ta, și să nu permiți nimănui să te facă cum îi place

Bravo !

Mircea spunea...

Bravo,tot respectul meu.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: