Deşteptu' de federaţie

27 ianuarie 2010
Ce, v-a închis gura Ciobanu? Vorba unui vechi prieten: "E hîtru prostu' dracului!" Mda.... a cam dat cu voi de podea. Atunci cînd zic voi mă adresez tuturor criticilor lui Ciobanu, din ultimul timp, cei care îl frecau pe unde-l prindeau, acum îi vor fi prieteni, cu siguranţă. V-a prostit "super-ok", vorba altui prieten.
Ce mai, v-a adus un antrenor pe placul vostru, aşa "mai românesc" să vă închidă gura ca împăraţii romani, tăranilor, cu organizări de lupte "gladiatoriceşti". Tipa - na băi criticilor mici, serviţi un român cum vă place vouă." Mai na un antrenor secund în figura lui Testimiţanu care,(eu mă tulbur cînd aud aşa prostii!) tipa, vroia să-i ia locul la federaţie.

Ce-i cu voi, dragii mei? Săndel?! Auuuuuuu! Am rămas, oare, singur? Pot, dar nu vreau să te înţeleg! Nu asta am aşteptat. Şi ceilalţi? Unde-i verticalitatea voastră, fraţilor? Au vă faceţi că nu înţelegeţi că vă prosteşte ciobanu' de la federaţie? S-a schimbat puterea - s-a schimbat şi el! Pentru el nu-i o problemă, de la înălţimea financiară pe care o are.

Hai să oferim plebeilor ceea ce-şi doresc, că doar aşa voi fi laudat de Sandu Grecu cum că "a făcut o alegere inspirată". Fîîî! Poate această abureală fi inspirată? E colb în ochi. Bravo Ciobanu, şi o zic cu durere şi nu pe post de apelativ. Băi, ne-a distrus sau, cel puţin, ne-a spart reduta. Unde-i Efros acum să luptăm umăr la umăr? Chiar aş vrea să dea de ştire dacă citeşte acest material. Sandu, anunţă-l te rog, ştiu că vei citi. Merci anticipat.

P.S. "My love you to be express!" Vova Gladcov (bun mujic).

5 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

Cebanu te urasca, pleaca ! Nu stiu eu de ex il vad pe Efros bun conducator la federatie !


Asta 2 boabe nu poate lega, numai baha buha bleadi, baha buha bleadi !

Ivan Goncearuc spunea...

Dragose, Efros e un om cu gura mare, si atit, din pacate. Atunci cind va face si altceva decit doar sa critice, atunci am sa-l cred ca vrea binele fotbalului nostru.

Anonim spunea...

efros nu-i cu nimic mai bun,
Pacat ca nu se stie ce a facut efros in timp ce era antrenorul selectionatei U-18,(generatia '86), cind se afla in Grecia.
Si pe cind era la Agro facea tot felul de porcarii.
Cu astfel de conducatori, fotbalu Moldovenesc nu se va dezvolta niciodata!!!!!
BAHA-BUHA BLEADI

Polonezu'

Echipa Orasul Patria spunea...

Nustiu....m-as bucura enorm ca Baha-Buha sa dispara din peizajul fotbalistic de la noi...dar sansele sun zero...Cred ca inca mult siu bine va conduce federatia ca si M.Sandu din Romania...Acela are vreo 24 ani matinca de kind e la putere????

Ivan Goncearuc spunea...

Acum va avea 24, a fost reales.

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: