Se credea singura pe lume, dar si-a gasit tatal, fratii si surorile pe Facebook

26 august 2009
O adolescenta care credea initial ca a ramas singura pe lume a reusit sa-si gaseasca familia pe Internet, gratie website-ului de socializare Facebook. Sophie Featherstone, in varsta de 19 ani, a ramas fara nici un ajutor dupa ce bunica ei, care o crescuse de la un an jumatate, a murit, iar tanara a ramas in grija nimanui, titreaza, miercuri, "Ananova".
"Eu si bunica ne intelegeam foarte bine, nu mi-a lipsit familia cata vreme am fost cu ea. Ocazional intrebam de parintii mei, iar ea imi povestea cum m-a parasit mama si ca nu stia ce s-a intamplat cu tata", isi aminteste tanara.
Aflata in vacanta la un prieten din Liverpool, adolescenta s-a logat pe profilul de pe Facebook si a primit un e-mail socant. "Tatalui tau i-ar placea sa va intalniti", scria o femeie numita Sarah Prescott in mesaj. Astfel ca ea a inceput sa vorbeasca cu Sarah pe Internet, care i-a povstit cum Paul, partenerul ei, a fost mereu convins ca ea era fiica lui, insa fusese asigurat de membrii familiei ca greseste. 

Sophie a aranjat o intalnire cu parintele ei, dar i-a cunoscut si pe fratele vitreg, Jessee, un an si sapte luni, si pe copii Sarahei, Kerry-Ann, 16 ani, si Scott, 12 ani, dintr-o relatie anterioara. Mai mult, ea a aflat ca mai are cinci frati si surori vitrege dintr-o relatie anterioara a lui Paul. "Este minunat sa ai pe cineva care te iubeste, eram singura si pierduta. Aveam prieteni, dar familia este cea pe care te poti baza", a marturisit Sohpie, mai precizeaza sursa citata.

1 comentarii:

Anonim spunea...

hehe, netul face minuni !

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: