Electorala alternativă (www.idei.md)

24 iulie 2009

V-aţi plictisit de aceleaşi partide care fac agitaţie de la începutul anului? Sunteţi prea decişi şi deja campania electorală nu vă aduce nicio satisfacţie nouă? Implicaţi-vă într-o campanie electorală alternativă pe Internet! Am numit-o Electorala Alternativă. Crează-ţi propriul partid şi propune-l să participe în “cursa electorală” sau susţine unul din partidele deja înscrise. Comentează pe acest post şi promovează unul dintre partidele înscrise în buletinul de vot.

Condiţii:

1. Propuneţi o denumire fictivă de partid, care nu coincide cu denumirile partidelor înregistrate în Republica Moldova. Descrieţi pe scurt programul partidului şi pentru ce militează. Partidul trebuie să aibă şi un lider, de pe Internet. Eventual puteţi propune şi o siglă a partidului care va fi adăugată în corpul articolului ulterior. Sigla o trimiteţi pe mail clubul_idea@yahoo.com

2. Votaţi propriul partid propus sau unul dintre partidele propuse şi agitaţi în favoarea lui. Implicaţi-vă în campania electorală alternativă!

3. “Pragul electoral” este de radical din 30 ( sqrt(30) ), astfel că în “Parlamentul virtual” vor trece doar partidele ce vor depăşi acest prag. Scopul simpatizanţilor acestor partide este de a promova cauza lor şi de a invita cît mai mulţi “alegători” să voteze partidul.

4. Eventual pot exista şi “alianţe” post-electorale, acest subiect poate fi discutat în cadrul dezbaterilor  

5. Partidele înscrise vor fi adăugate în “buletinul de vot” la scurt timp după ce va apărea în comentarii denumirea partidului şi programul scris pe scurt.

6. Succes partidelor înscrise în cursă şi să avem o campanie “Cinstită şi corectă!”. Electorala Alternativă se va încheia pe 29 iulie 2009, odată cu închiderea urnelor de vot în toată ţară la alegerile anticipate , deci grăbiţivă să vă promovaţi Partidul!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: