Se schimba moneda nationala...

30 aprilie 2009


Cu ocazia zilei de 1 mai partidul de guvernamant a hotarat sa modifice moneda nationala! Astfel, sintagma "leu moldovenesc" se inlocuieste cu cea de "VORONEL".
Totodata va disparea si Banca Nationala a Moldovei care va fi redenumita la randul ei in "National bank of Oleshka" sau FinComBank. Figura lui Stefan cel Mare si Sfant se inlocuieste cu cea a Conducatorului Suprem. Deasemenea pe hartie vor fi executate filigrane care ne vor aminti de trecutul nostru maret in componenta URSS si despre hobby-ul Conducatorului.
Trebuie de mentionat ca noua moneda se va tipari doar in valoare de 1000 pentru ca moldovenii sa-si ridice salariile de milioane mai usor. Pe piata internationala 1 voronel va fi echivalentul a 12 euro sau a 14 dolari.
Tarile vecine au intrat in panica si si-au exprimat dorinta in schimbarea rezervelor de stat in voronei. In viitor se preconizeaza disparitia urmatoarelor monede - euro, dolarul, rubla ruseasca - care vor fi inlocuite cu moneda nationala a Republicii Voroshka.
Potrivit unui raport al departamentului de cercetare al Federal Reserve Note cetatenii SUA emigreaza masiv in Republica Voroshka pentru asi schimba dolarii in voronei.

Ura tovarasi! Traim in rai!

4 comentarii:

Dragoș Galbur spunea...

lol hahahha ii buna paraua asta !!! citi dolari face?!

Anonim spunea...

Va costa 14 dolari.

dyanna spunea...

Citesc,si nu imi vine sa cred....Ce se intampla ?

Anonim spunea...

Se intmapla ceea ce s-a intamplat din '91 pana acumm - DEGRADAM, cu parere de rau...

Trimiteți un comentariu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Administrația site-ului vă îndeamnă să folosiți un limbaj decent în discuție: